YALOVA / ALTINOVA - Subaşı Ortaokulu

Subaşı Ortaokulu

Merkez Mah. Atatürk Cad. 36. Sok. No2 Subaşı Beldesi Altınova / YALOVA
Vizyon
Her öğrencinin ilgi ve yetenekleri çerçevesinde iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerinin geliştirmesini, toplumsal, milli ve manevi değerleri yaşamasını sağlama; çocuklarımıza mutlu, başarılı; ailesine, toplumuna ve insanlığa faydalı bireyler olma isteği ve yeteneği kazandırmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; çağdaş düşünen, milli manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, ulusal ve dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
1-2014/2015 Eğitim- Öğretim yılı Yalova İli Masa Tenisi Turnuvası Küçük Kızlar İl 2.´liği, Küçük Erkek,Yıldız Erkek, Yıldız Kız İl 3.Lüğü 2-2015/2016 Eğitim- Öğretim yılı Yalova İli Masa Tenisi Turnuvası Yıldız Erkekler, Yıldız Kızlar, Küçük Erkekler İl 3.Lüğü
Ders Başlama Saati : 08:50 Ders Bitiş Saati : 15:30
Dolmuş ve Belediye Otobüsü